flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано міру запобіжного заходу підозрюваному у крадіжці

21 липня 2020, 09:52

           20 липня 2020 року слідчим суддею Березанського районного суду Миколаївської області Гапоненко Н.О. обрано міру запобіжного заходу 35–річному мешканцю с.Коблеве Березанського району підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.3 ст.185 КК України (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку), поєднане з проникненням у інше приміщення ).

            Вказаний чоловік підозрюється у тому, що він 17 липня 2020 року приблизно о 17.10 год.  умисно, протиправно проник через незачинені вхідні двері до автомобільного трейлеру, що знаходився біля території бази відпочинку "Лиман" в зоні відпочинку с. Коблеве Березанського району Миколаївської області, заволодів ноутбуком НР dv6-2122er, належним Ш., після чого,  простуючи у напрямку пляжу,  був помічений потерпілою з викраденим ноутбуком у руках.

            Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя  ухвалила обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на шістдесят днів, з правом внесення застави  у розмірі двадцяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що на день постановлення ухвали становить 43940 (сорок три тисячі дев"ятсот сорок) гривень у національній грошовій одиниці .

 

            Прес-секретар суду