flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом повернуто протокол про адміністративне правопорушення

19 грудня 2019, 16:12

            19 грудня 2019 року  суд повернув матеріали, що надійшли  від  Управління Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області  про притягнення до адміністративної відповідальності О. за  грубе порушення правил рибальства.

        Постановою судді від 02 грудня 2019 року  матеріали, що надійшли  від  Управління Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області  про притягнення до адміністративної відповідальності О. за  грубе порушення правил рибальства,  вперше,  було повернуто для доопрацювання у зв’язку з невідповідністю вимог до складення протоколів про адміністративні правопорушення, оскільки знищено первісний текст шляхом нанесення корегуючої рідини та внесенням нового тексту щодо найменування виловленої риби, тобто є підробленим, а тому у такому вигляді розгляду судом не підлягає.

             Не усунувши недоліки ,Управління Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області  повторно направило  матеріали до суду . 

             Постановою судді від 19 грудня 2019 року  матеріали про притягнення О. до адміністративної відповідальності за грубе порушення правил рибальства повернуто Управлінню Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області з тих же підстав.

 

              Прес-секретар суду