flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання не відбулося через неявку …… майбутнього судді

23 травня 2019, 13:59

        23 травня 2019 року Березанським районним судом Миколаївської області повинно було розглядатися кримінальне провадження за обвинуваченням К. у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

              Попередні два засідання у справі не відбулися, у тому числі через неявку захисника обвинуваченого – адвоката Іванової Т.В., яка надавала суду заяви про неможливість явки до суду у зв’язку з перебуванням у відрядженні за межами Миколаївської області, проте документи, які б підтверджували викладені обставини, суду не надавались.

           За день до призначеного засідання до суду надійшло електронною поштою клопотання захисника обвинуваченого – адвоката Іванової Т.В. – про відкладення судового засідання у зв’язку з перебуванням захисника у відрядженні.

              Як виявилось з долучених до клопотання документів, адвокат з 27 серпня 2018 року по 24 травня 2019 року проходить навчання у Національній школі суддів України як кандидат на посаду судді, а тому й не з’являється у судові засідання.