flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Вакуленко Людмили Миколаївни

06 лютого 2019, 15:15

До уваги  Вакуленко Людмили Миколаївни,  

                                                                       яка проживає  за  адресою:  вул.Одеська, 8, кв.2

с.Коблеве Березанського району Миколаївської області,            57453

 

 

 

            14 грудня 2018 року Березанським районним судом Миколаївської області постановлено ухвалу про прийняття  до розгляду позовної заяви  Комунального підприємства “КҐоблівський сількомунгосп” Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області до Вакуленко Людмили Миколаївни про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг.

            Відповідач Вакуленко Л.М. має право протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати суду клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін та (або) відзив на позовну заяву, до якого додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, а  також   не пізніше п'яти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив має право надати суду заперечення на відповідь на відзив з підтвердженням направлення заперечень учасникам справи.

За відсутності клопотань будь-якої зі сторін справа буде розглянута в порядку спрощеного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

З урахуванням того, що  направлену  поштову кореспонденцію відповідач не отримує, строк для подання  відповідачем клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін та (або) відзиву на позовну заяву буде рахуватись з дня опублікування даного повідомлення.

Інформація щодо справи, що розглядається, може бути отримана на офіційному порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки Березанського районного суду http://court.gov.ua/fair/sud1403/).

З текстом ухвали про відкриття провадження у справі  можна ознайомитись за  посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/ 78568377.            Додатково повідомляємо, що Вакуленко Л.М.  не позбавлена  права подати до суду  поштову адресу  для отримання належним чином завіреної копії вказаної ухвали  суду.

            

 

  Суддя Березанського районного суду

  Миколаївської області                                                                               Н.О.Гапоненко