flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги представника заявника Вінічук Людмили Вікторівни - адвоката Кондрашова Геннадія Геннадійовича

10 січня 2019, 14:56

До уваги представника  заявника Вінічук Людмили Вікторівни -

                                           Адвоката Кондрашова Геннадія Геннадійовича,                                     вул.Погранична, 29в, оф.402, м.Миколаїв,54020 

                                                                      

 

            26 вересня 2018 року Березанським районним судом Миколаївської області постановлено ухвалу про  повернення  заяви адвоката Кондрашова Г.Г.  в інтересах відповідачки Вінічук Людмили Вікторівни  про перегляд заочного рішення.

 

З урахуванням того, що  поштову кореспонденцію, направлену  судом на зазначену представником адресу  місця його знаходження,   20 грудня 2018 року   повернуто  до суду  без вручення, у  зв’язку  з чим  вручення  представнику  ухвали  від 26.09.2018 року про повернення  заяви не є можливим, строк на апеляційне оскарження  буде рахуватись з дня опублікування даного повідомлення.

 

Інформація щодо справи, що розглядається, може бути отримана на офіційному порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки Березанського районного суду http://court.gov.ua/fair/sud1403/).

З текстом ухвали про повернення  заяви  можна ознайомитись за  посиланням:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/76790069.

 

            Березанський районний суд  Миколаївської області