flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали школярі

31 травня 2021, 14:22

    31 травня 2021 року до Березанського районного суду завітали дев’ятикласники Березанського ЗЗСО І-Ш ступенів разом із вчителем історії - заслуженим вчителем України Самойленко Л.О.

 

    Зустріла учнів  в.о. прес-секретаря - провідний спеціаліст суду  Громова Г.А., яка запросила всіх до  зали судових засідань по кримінальних справах, де провела  інтерактивну лекцію: щодо видів відповідальності неповнолітніх ,  про суть, причини й наслідки правопорушень та чим  загрожує школяреві його вчинення.

    Надалі школярі  переглянули відеоролик  « Суд людською мовою» із серії « Доступно про суд: пояснюють судді», в якому судді Верховного Суду та місцевих судів розповідали,  які функції виконують суди, як поводитись у суді .

     На завершення візиту гості висловили слова вдячності за зустріч, в процесі якої вони дізнались не тільки про те, як функціонує суд, а й іншу важливу інформацію.

     Сподіваємося, що час проведений в суді, не був даремно згаяним, і сприятиме формуванню поваги до судової системи та підвищенню рівня правової культури молоді.