flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Рябого Олексія Ілліча

26 березня 2019, 15:35

                                               До уваги Рябого Олексія Ілліча,                                     

          який  проживає за адресою:   вул.Медична, 2,                                                                        кв.3, смт.Березанка   Миколаївської області,                                                                                 57401                        

 

                                                                      

 

27 грудня 2018 року Березанським районним судом Миколаївської області постановлено ухвалу про повернення позовної заяви  Рябого Олексія Ілліча до Березанського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області та Української універсальної товарної біржі про стягнення коштів, у зв’язку  з неусуненням  недоліків, зазначених  в ухвалі судді  від  05 листопада  2018 року.

Ухвала про повернення  може  бути  оскаржена  в апеляційному  порядку  протягом  п’ятнадцяти днів  з дня  її проголошення  до Миколаївського апеляційного суду.

 

            Відповідно до п.2 ч.2 ст.354 ЦПК України учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження  якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

 

З урахуванням того, що  поштову кореспонденцію, направлену  судом на зазначену позивачем  адресу місця його проживання,    повернуто  до суду  без вручення  через інші причини, що не дали  змоги  виконати  обов’язки  щодо пересилання  поштового відправлення,  у  зв’язку  з чим  вручення позивачу  ухвали про повернення не є можливим, строк для апеляційного оскарження  ухвали   буде рахуватись з дня опублікування даного повідомлення.

 

Інформація щодо справи, що розглядається, може бути отримана на офіційному порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки Березанського районного суду http://court.gov.ua/fair/sud1403/).

З текстом ухвали про  повернення  позовної заяви  можна ознайомитись за  посиланням:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/78934499.

           

            Березанський районний суд  Миколаївської області