flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Мироненко Людмили Михайлівни

20 лютого 2019, 14:30

 

                                                                       До уваги  Мироненко Людмили Михайлівни,                                                                       яка зареєстрована за адресою:  вул.Садова, 5,                                                                             с.Комісарівка Березанського району                                                                                             Миколаївської області, 57421

 

                                                                      

 

           27 грудня 2018 року Березанським районним судом Миколаївської області постановлено ухвалу про повернення заяви   Мироненко Людмили Михайлівни, заінтересована особа Управління Пенсійного фонду України в Березанському  районі Миколаївської області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документа  у зв’язку  з неусуненням  недоліків, зазначених  в ухвалі судді  від  09 серпня  2018 року.

            Ухвала про повернення  може  бути  оскаржена  в апеляційному  порядку  протягом  п’ятнадцяти днів  з дня  її проголошення  до Миколаївського апеляційного суду.

 

            Відповідно до п.2 ч.2 ст.354 ЦПК України учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження  якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

 

З урахуванням того, що  поштову кореспонденцію, направлену  судом на зазначену заявницею  адресу місця її  реєстрації,   повернуто  до суду  без вручення, у  зв’язку  з чим  вручення заявниці ухвали про повернення не є можливим, строк для апеляційного оскарження  ухвали   буде рахуватись з дня опублікування даного повідомлення.

 

Інформація щодо справи, що розглядається, може бути отримана на офіційному порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки Березанського районного суду http://court.gov.ua/fair/sud1403/).

З текстом ухвали про залишення заяви без руху можна ознайомитись за  посиланням:   http://reyestr.court.gov.ua/Review/78934399.

            Березанський районний суд  Миколаївської області