flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

20 квітня 2017, 16:40

       20 квітня 2017 року   суддею Березанського районного суду Миколаївської області Старчеус О.П. розглянуто  кримінальне провадження відносно  обвинуваченого  Т. у вчиненні злочинів, передбачених   ч.ч. 1,2 ст. 190 КК України  (заволодіння чужим майном шляхом обману та  заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене повторно), та  ч.2 ст. 122 КК України  ( умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину ) .  

 Обвинуваченого Т. визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч.ч.1,2 ст.190 КК України та ч. 1 ст. 122 КК України і призначено йому покарання за ч.1 ст. 190 КК України у виді громадських робіт строком на 240 (двісті сорок) годин , за ч.2 ст.190 КК України у виді обмеження волі строком на 2(два)роки, за ч.1 ст.122 КК України у виді позбавлення волі строком на 3 (три) роки.

Відповідно до ст. 70 КК України остаточно призначено покарання шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим у виді позбавлення волі строком на три роки та на підставі  ст. 75 КК України  звільнено його від відбуття покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк в  два роки.

         На підставі ст.76 КК України покладено на обвинуваченого такі обов’язки: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання та роботи.

 

 

Прес-секретар суду