flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

19 квітня 2017, 16:21

 

         19 квітня 2017 року   суддею Березанського районного суду Миколаївської області Гапоненко Н.О., у режимі відеоконференції,  розглянуто  кримінальне провадження відносно обвинуваченої  М. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України  (умисне легке тілесне ушкодження).

 

         Судом встановлено, що  29 грудня 2016 року о 14:00 год.  громадянка М. в будинку, розташованому в с.Новоселівка Березанського району Миколаївської області, умисно завдала своїй неповнолітній доньці  приблизно десять ударів ременем в область спини та ніг та два удари долонею правої руки в обличчя, чим заподіяла потерпілій тілесні ушкодження, які за ступенем тяжкості відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень. 

 

         Під час судового засідання захисником обвинуваченої М. надано клопотання про закриття кримінального провадження на підставі ст.45 КК України у звязку з дійовим каяттям.

 

         З урахуванням думки учасників судового провадження, які підтримали клопотання, ступеню тяжкості вчиненого злочину, особи винної,  яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася, щиро покаялася у вчиненому злочині, докладає зусиль щодо усунення заподіяної шкоди та створення дитині нормальної сімейної обстановки, ухвалою суду  обвинувачену  М.  звільнено від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України, на підставі ст. 45 КК України у зв’язку з дійовим каяттям.

 

 

Прес-секретар суду