flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

11 квітня 2017, 16:52

         11.04.2017 року суддею Березанського районного суду Миколаївської області Старчеус О.П. розглянуто  кримінальне провадження відносно Герасимова Сергія Володимировича у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 КК України .

              Вироком Березанського районного суду Миколаївської області   Герасимова Сергія Володимировича визнано  винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 КК України, тобто, зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу та  призначено покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки та на підставі  ст. 75 КК України  звільнено його від відбуття покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк  один рік 6 місяців .

               На підставі ст.76 КК України на засудженого  покладено такі обов’язки: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання та роботи та не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

 

                 Прес-секретар суду