flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

02 березня 2017, 17:00

              02.03.2017 року Березанським районним судом Миколаївської області розглянуто  справу про адміністративне правопорушення, передбачене  ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення . Судом встановлено, що громадянин К. керував автомобілем  у стані алкогольного сп’яніння, встановленому за допомогою приладу «Драгер», результат позитивний, 0,33 %, чим порушив вимоги п.2.9 а Правил дорожнього руху України.

         За результатами розгляду громадянина  К.  визнано винним у вчиненні зазначеного адміністративного правопорушення і піддано його адміністративному стягненню у вигляді штрафу у розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що на день винесення постанови складає 10200 (десять тисяч двісті) гривень у дохід держави . Оскільки, відповідно до довідки Управління патрульної поліції у м. Миколаєві, порушник не отримував (не має) посвідчення водія на право керування транспортними засобами, тому позбавлення права керування усіма видами транспортного засобу до громадянина К.  не застосовано.

 

             02.03.2017 року Березанським районним судом Миколаївської області ухвалено заочне рішення по цивільній справі за  позовом Публічного акціонерного товариства  Комерційний банк “ПриватБанк” до Гниленко Оксани Володимирівни  про стягнення заборгованості,  яким позов задоволено.

 

              02.03.2017 року   у  Березанському районному суді Миколаївської області, під головуванням судді Тавлуя В.В., продовжився судовий розгляд за обвинуваченням  громадянина Г. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 286  КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть кількох осіб).

             Подія мала місце 15.07.2016 р. на автодорозі М-14 (Одеса – Мелітополь – Новоазовськ ) у Березанському районі Миколаївської області.

              У судове засідання не з’явився  захисник  обвинуваченого, який повідомив, що перебуває на лікуванні.

          Оскільки, участь захисника  у даному судовому розгляді є обов’язковою розгляд відкладено до 11.00 год.  10.03.2017 року .

 

 

                Прес-секретар суду