flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

27 лютого 2017, 17:00

      27 лютого 2017 року   суддею Березанського районного суду Миколаївської області Старчеус О.П. розглянуто  кримінальне провадження відносно раніше судимого обвинуваченого  А. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України.

         Судом встановлено, що  08.10.2016 р.  близько 01:20 год.    громадянин А. перебуваючи в будинку розташованому в с. Щасливе (Чапаєвка), вул. Новоселів, Березанського району, Миколаївської області, в якому проживає його неповнолітній товариш Б,  викрав телефон марки «Бравіс» з сім-картою і чохлом, який через день  поміняв  на інший в с. Нечаяне.

         Громадянина А. визнано винним у скоєні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки та на підставі  ст. 75 КК України  звільнено його від відбуття покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк в  три роки.

 Відповідно до ч.1 ст. 70 КК України остаточно призначено покарання шляхом часткового складання покарання за цим вироком та  вироком Березанського районного суду Миколаївської області від 31.10.2016 року у вигляді позбавлення волі строком на 5 (п’ять) років.

На підставі ст.76 КК України покладено на обвинуваченого такі обов’язки: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання та роботи.

         При призначенні покарання суд врахував ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного та обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання.

 

 

Прес-секретар суду