flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

04 січня 2017, 16:19

           03.01.2017 року розглянуто кримінальне провадження по обвинуваченню  громадянина П. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України.

           Судом визнано доведеним, що громадянин П. за місцем свого проживання, на присадибній ділянці домоволодіння ,  маючи умисел на незаконний посів та вирощування конопель, незаконно висадив у відкритий ґрунт рослини роду конопля, після чого продовжуючи свої злочинні дії, направлені на вирощування рослин конопель, з метою доведення їх до стадії дозрівання, здійснював їх культивування шляхом догляду за розсадою у відкритому ґрунті, знищення бур'янів, рихлення ґрунту, поливу та підв'язування. Працівниками поліції при проведенні санкціонованого обшуку  домоволодіння за місцем проживання громадянина П, на присадибній ділянці були виявлені та вилучені вказані рослини коноплі з корінням, листям, верхівковими частинами і стеблами з ознаками культивації у кількості 19 штук, які згідно із висновком експерта  є рослинами роду коноплі, яка відноситься до рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини.

         Вироком Березанського районного суду Миколаївської області затверджено угоду про визнання винуватості укладену між прокурором Березанського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1  та обвинуваченим П.  Визнано громадянина  П. винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 310 КК України і призначено йому покарання у  вигляді штрафу у розмірі 100  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 1700 (тисяча сімсот) грн.

 

 Прес-секретар суду