flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення судочинства Березанським районним судом Миколаївської області

22 грудня 2016, 14:19

          21.12.2016 року розглянуто кримінальне провадження по обвинученню  громадянина А.  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України.

         Судом визнано доведеним, що громадянан А. у Березанському лимані в с. Лимани Березанського району Миколаївської області умисно, незаконно, з корисливих мотивів, в період нересту, з використанням промислових знарядь лову - двох сіток , виловив рибу кефаль-сингіль у кількості 24 шт., вартістю 595 грн. за один екземпляр, пузанок у кількості 35 шт., вартістю 170 грн. за один екземпляр, та камбалу-глосу 1 шт., вартістю 850 грн. за один екземпляр, чим заподіяв істотну шкоду водним біоресурсам держави на загальну суму 21080 грн.

           Вироком Березанського районного суду Миколаївської області  громадянина А. визнано винним у вчиненні зазначеного злочину і призначене покарання у виді штрафу в розмірі ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 1700 (одна тисяча сімсот) гривень  та стягнуто з  громадянина А. на користь держави в особі управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Миколаївській області заподіяну шкоду у розмірі 21080 (двадцять одна тисяча вісімдесят) гривень.

 

 

Прес-секретар суду