flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали ліцеїсти-майбутні юристи

11 грудня 2023, 09:58

   08 грудня 2023 року до Березанського районного суду завітали одинадцятикласники Березанського ліцею Березанської селищної ради разом  з вчителем історії - заслуженим вчителем України Самойленко Ліною Олександрівною.

 

    Зустріла учнів  голова Березанського районного суду Миколаївської області Гапоненко Наталія Олександрівна, яка запросила всіх до  зали судових засідань, де у форматі семінару було проведено презентацію роботи суду, системи судочинства та порядку розгляду справ у суді.

            Зустріч пройшла в доброзичливому діалозі. На всі запитання молодих ліцеїстів - майбутніх юристів  голова суду надала розлогі та зрозумілі, відповідно віку учасників, відповіді.

            В ході зустрічі ліцеїсти мали можливість оглянути зали судових засідань, камери для утримання обвинувачених(підсудних, засуджених), загородження зі спеціального скла, та відчути себе учасниками судового процесу.

   

 

На завершення візиту гості висловили слова вдячності за зустріч, в процесі якої вони дізнались не тільки про те, як функціонує суд, а й іншу важливу інформацію.