flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових процесів!

09 березня 2022, 10:21

          В умовах воєнного стану робота суду не припиняється.

      Суд зосереджується на проведенні невідкладних судових розглядів (взяття під варту, продовження строків тримання під вартою).

          Щодо справ, які не є невідкладними, з метою забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у судовому розгляді, та працівників суду, та зважаючи на те, що велика кількість учасників судових процесів не завжди має можливість повідомити суд про відкладення розгляду справи або про свою позицію щодо справи, надати відповідні клопотання тощо, такі справи розглядатимуться лише за наявності письмової згоди на це усіх учасників судового провадження.

      Просимо учасників процесу використовувати можливість звернення до суду з використанням підсистеми «Електронний Суд», електронної пошти, засобів поштового зв'язку, а також подавати до суду заяви про розгляд справи без Вашої участі.

    Якщо за об'єктивних обставин учасник кримінального провадження не може брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференцзв'язку за допомогою технічних засобів, визначених Кримінальним процесуальним кодексом України, суд, як виняток, може допускати участь такого учасника в режимі відеоконференцзв'язку за допомогою будь-яких інших технічних засобів, в тому числі і власних.

       Інформація, щодо розгляду справ: секретар судових засідань:(05153)21184,(05153)21193; канцелярія суду (05153)

2 1164.

 

               Прес-секретар суду